Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Индиана

Имоти за продажба в Индиана

Ако искате да закупите имот за продажба в богато място, но и в тиха страна, трябва да изберете Индиана. Известна като щат Хоосие, Индиана расте с по-благоприятни условия в сравнение с много други щати в Съединените щати. Щатът Индиана се намира близо до езерото Мичиган. Всъщност той граничи с Мичиган, Охайо, Кентъки и Илинойс.

Индиана е на 17-то място по население и 38-та по площ. Държавата има няколко градски града с население от 100 000 или повече жители и много по-малки градове и градове.

Благодарение на излишъка в индустрията в Индиана, нивото на безработица е доста ниско. Безработицата в Индиана е 3.2% през март 2018 г., което е почти пълен процент под средния за страната. След текущата национална тенденция, нивото на безработица в Индиана намалява, което означава, че има нови работни места.

Икономиката на Индиана е много здрава в сравнение с останалата част от нацията. Година след година се подобрява и разликата между 2017 и 2018 е минимална.

Лихвените проценти, макар и леко увеличаващи се, все още са привлекателни и насърчават пазара на имоти за продажба в Индиана, но също така и собствеността върху жилищата. През 2018 г. търсенето на имоти за продажба в Индиана, по-специално еднофамилни жилища, ще продължи да нараства както през 2016 г., така и през 2017 г.

Но не всички рози идват за новите собственици на Индиана.

Ръстът на заетостта и ниските лихвени проценти създават бързо развиващ се жилищен пазар и в някои области с високо търсене строителите се борят да осигурят достатъчно независими жилища на достъпни цени, за да отговорят на търсенето на здравословна икономика.

NAR (Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти) съобщава, че продажбите на нови жилища и продажбите на съществуващи жилища ще се увеличат повече, отколкото през 2016 и 2017 г. Съществуващите продажби на жилища ще се увеличат с 6,9% спрямо средното за 2017 г., докато новите единични Продажбите на семейни къщи ще нараснат с 17,1% през тази година.

Carmel Niche, Индиана, е едно от най-добрите места за живеене и за закупуване на имот за продажба в Индиана. Кармел е град с около 86 000 души, а най-близкият град е Индианаполис.

Градът е получил отлични оценки за държавни училища, жилища, семейни приятелства, работни места, престъпност, сигурност, здраве и физическа подготовка.

Има много здравословен пазар на недвижими имоти в Кармел и обикновено е свободен от някои от незначителните проблеми, които един столичен жилищен пазар, подобно на Индианаполис, би преживял като прекалено скъпо жилище и малко предлагане.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 26489

За продажба Четиристаен, Индиана, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

140,477.64BGN
За продажба
Четиристаен

159.61 m²
Голям 2-етажна къща с 4 спални, 2 бани с тоалетни и един тон на потенциал. В близост до магистрали, църкви и медицински заведения. (Има нужда Ремонти)...
Cod. 9364

За продажба Други (търговски обекти), Индиана, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

43,899.26BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

20000 m²
2 история дом с мазето не е обзаведен. 1,5 бани.
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB